Man kan alltid lita på smålänningar när det gäller husbygge och för fönster har du hittat rätt.
Vissa saker i livet skjuter vi på och det är inte alls underligt med tanke på hur många bollar i luften vi dagligen har samtidigt, från det att vi vaknar och då vi går till sängs. Större projekt får vänta och läggs på framtiden, men med proffs som ledsagar kan mycket bli gjort samtidigt som en börda vilken ständigt gör sig påmind lyfts och bockas av.

Att ha ordentliga fönster är som många vet inte bara en fråga om utsikt eller ljus. Äldre installationer eller defekter kan påverka kostnader för månatlig drift ganska drastiskt. Dessutom underlättar moderna vridfönster mycket vid rengöring. Välbekant för de som bott i äldre landshövdinghus eller gamla villor med klassiska fönster som öppnas i horisontellt led istället för vertikalt. Släpper karmarna igenom luft under vintern blir det både kallt och fuktigt, värmen i bostaden påverkas, detta kompenseras ofta med att värmen höjs och därmed kostanden för driften. Det säger sig själv att en bättre investering på lång sikt därför är att byta fönster. Inte minst för att värdet på fastigheten ökar.

Småländsk kvalitet

Ur den småländska myllan nedan Vänern och Vättern har det i sekel rest sig företag som visat prov på yttersta kvalitet . Det är ingen tillfällighet att några av de mest framgångsrika Sverige har att erbjuda grundades i landskapet. Kronfönster är ett av dessa idag och har i över ett decennium levererat till tiotusentals nöjda kunder som valt att investera i en renovering eller nybyggnation.
Ett steg på vägen mot en lyckad installation är den förberedande delen och här ingår rådgivning lika mycket som en avgörande faktor i den totala kvaliteten. Kronfönster välkomnar alltid förfrågningar oavsett om det gäller:
• Träfönster
• Aluminiumfönster
• PVC-fönster
• Specialfönster där runda och blyinfattade fönster ingår
För någon som inte gjort ett hantverksjobb av det här slaget tidigare kan det te sig om en svår uppgift vid första anblick men det är inte särskilt komplicerat att byta fönster och det finns rikligt med handledning på sidan där det går att sätta sig in i förberedande process samt beskrivning av de olika modellerna.

Installation med glasklar garanti

Oavsett om man installerar moderna vridfönster eller någon av de andra modellerna förväntas ett resultat som håller i många år. Kronfönster har inga problem att lämna garanti på att samtliga produkter håller yttersta kvalitet och har en prisnivå som slår andra leverantörer. Det gynnsamma här är nämligen inte enbart klassen på utbudet eller den förnämliga information som finns att tillgå inför projektet, med ett nytt sätt att bemöta kunder och låta de vara delaktiga i enklare moment hålls prisbilden nere med besparing som följd.

Kortfattat kan vi säga att kortsiktigt kan den här typen av investering verka något stor men den skall ses som en långsiktig sådan med gynnsamt resultat som betalar sig på många vis, inte minst ett mycket fräschare utseende på bostaden och det gör alltid livet härligare. Det är trots allt i hemmet vi spenderar en stor del av vår tillvaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *